Angela Mahabir

Angela Mahabir is geboren in Nederland. Ze heeft diverse functies in het publieke en private domein vervuld en is als medisch adviseur verbonden aan Artea Clinic. Zij studeert organisatiepsychologie en heeft een bijzondere interesse in de plastische chirurgie (Mind & Body). Haar hobbies zijn lezen, kickboxen, wielrennen en dansen.

Welkom op Arteaclinic.nl door Angela Mahabir.

Başak Derya Keçeci

Başak Derya Keçeci werd geboren in Istanbul Üsküdar aan Zeynep Kamil Anatolië, afgestudeerd aan de Vocational School of Health Nursing Division Virgo Derya Keçeci, sinds 2015 esthetische, plastische en reconstructieve chirurgie bij patiënten uit Turkije en de verschillende landen van de wereld, verzorgde verpleegkundige diensten in het proces na de operatie. Na haar verpleegopleiding studeerde ze in 2020 af aan de Maltepe University Faculteit Communicatie, Afdeling Public Relations en Publiciteit. Başak Derya Keçeci, die al sinds haar jeugd geïnteresseerd is in muziek, speelt graag gitaar en zingt. Zij werkt als assistent van dr. Emrah Aslan.

Hilal Kayyum

Hilal Kayyum werd geboren in Istanbul. Zij studeerde af aan de Florance Nightingale Nursing Faculty van Istanbul University. Ze is werkzaam als verpleegkundige op het gebied van esthetische, plastische en reconstructieve chirurgie en medische esthetiek met 30 jaar verpleegkundige ervaring. Zij luistert graag naar muziek, bloemen, dieren en reist graag. Hilal Kayyum, moeder van twee kinderen. Zij werkt als verpleegkundige specialist in de praktijk van dr. Emrah Aslan.

Open chat