3.9 Mommy Makeover

Waarom een Mommy Makeover?

Het lichaam van een vrouw krijgt tijdens de zwangerschap en de bevalling nogal wat te verwerken. En na de bevalling zijn daarvan vaak de sporen goed te zien. Hangende borsten of vormverlies van de borsten, verslapping van de buikspieren met als gevolg een hangende buik, vetophoping op de heupen, op de dijen, de billen, de buik.

Vrouwen gaan als gevolg hiervan vaak sporten. Of op een dieet. Soms helpt dat en zie je na enige tijd het resultaat ervan. Soms helpt het niet voldoende.

Wat is een Mommy Makeover?

Een Mommy Makeover is een operatie die daar in één keer wat aan doet en je het lichaam teruggeeft dat je had voordat er een baby op komst was.

Hoe een Mommy Makeover?

Een mommy makeover is in feite een combinatie van verschillende ingrepen, die precies de probleemgebieden aanpakken waar veel vrouwen mee zitten: de buik en de borsten. Zo kan er een (mini-) buikwandcorrectie uitgevoerd worden om de overtollige huid op de buik te verwijderen. Een borstlift of borstvergroting kan verslapte borsten verstevigen en omhoog brengen. Samen met de plastisch chirurg kun je bepalen welke behandeling of combinatie van behandelingen het meest geschikt is in jouw unieke situatie. De behandelingen worden tegelijk, tijdens één operatie, uitgevoerd. Je bent daardoor niet langer uit de running dan nodig is. Sterker nog, twee herstelperiodes worden ineen geschoven!

Wie is een goede kandidaat voor een Mommy makeover?

Een Mommy Makeover is een sterk geïndividualiseerde procedure. Je zou het voor jezelf moeten doen, niet om de verlangens van iemand anders te vervullen of om te proberen bij een ideaalbeeld te passen.

Over het algemeen bent u mogelijk een goede kandidaat voor een Mommy Makeover als:

  • U bent lichamelijk gezond en heeft een stabiel gewicht;
  • Je hebt realistische verwachtingen;
  • Je bent een niet-roker;
  • U heeft last van het uiterlijk van uw buik.
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Open chat