5.4 Haar Transplantatie

Een haartransplantatie bij Arteaclinic kenmerkt zich door maatwerk en hoge kwaliteit. Geen twee mensen zijn hetzelfde en daarom zoeken onze professionals altijd naar de beste oplossing voor uw situatie. Uw gehele behandeling wordt op maat gemaakt op basis van uw situatie en wensen. De essentie van de behandeling is dat we haarzakjes van uw donorgebied transplanteren naar uw kaalheidsgebied. We zullen u altijd eerlijk advies geven en nooit valse beloftes doen. Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat wel en niet realistisch is. Wij ontzorgen u volledig en voor u het weet bent u weer thuis. Na uw behandeling houdt ons nazorgteam uw voortgang nauwlettend in de gaten en adviseert waar nodig.

Wij bieden garantie op de geplaatste haarzakjes (grafts) en garanderen dat deze nieuwe haren zich gaan ontwikkelen. Tijdens het genezingsproces zijn we er altijd voor follow-up en helpen we je bij deze procedure.

We nemen zoveel mogelijk grafts waar meerdere haren uit groeien (multi-grafts) en kunnen zo een groot gebied mooi strak opvullen met een minimale belasting van het donorgebied. We hebben verschillende maten boren en kiezen altijd de meest geschikte voor elke patiënt. Dit bevordert een snel herstel en een optimaal resultaat. We kunnen ook de dichtheid tussen je bestaande (dunnere) haar vergroten zonder het bestaande haar te beschadigen. Als u zich liever niet laat scheren, of als het donorgebied te zwak is, kunnen wij u ook met een andere methode behandelen. Zo bieden wij voor iedere situatie een passende oplossing. Neem contact met ons op om een ​​gesprek te organiseren waarin we zullen beslissen welke methode voor u het meest geschikt is.

 • Dag 1
  Aankomst & ophalen van de luchthaven en inchecken bij Hilton Kozyatagi
 • Dag 2
  Examens (PCR- en bloedonderzoeken) in Acıbadem, daarna overleg met Dr. Emrah in de kliniek
 • Dag 3
  Haartransplantatiedag
 • Dag 4
  Patiënt wordt naar het ziekenhuis gebracht, ze verwisselen het verband
 • Dag 4-6
  Uitrusten, vakantie en tussentijdse controle;
 • Dag 7
  Vertrek– patiënt wordt naar het ziekenhuis gebracht, de eerste wasbeurt wordt gedaan, patiënt komt naar de kliniek voor het controlebezoek met Dr.Emrah en de patiënt zal na 15.00 uur een vlucht nemen
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Open chat