1.2 Borstlift

Borstlift (mastopexy)

Een borstlift, ook wel mastopexy genoemd, heft de borsten op door overtollige huid te verwijderen en het omringende weefsel strakker te maken om de nieuwe borstcontour te hervormen en te ondersteunen. Soms wordt de tepelhof in de loop van de tijd vergroot, en een borstlift zal die verkleinen.

Een borstlift kan uw figuur verjongen met een borstprofiel dat jeugdiger en gelifter is. De borsten van een vrouw veranderen vaak in de loop van de tijd en verliezen hun jeugdige vorm en stevigheid. Deze veranderingen en verlies van huidelasticiteit kunnen het gevolg zijn van:

  • Zwangerschap
  • Borstvoeding
  • Gewichtsschommelingen
  • Veroudering
  • Zwaartekracht
  • Erfelijkheid
meme dikleştirime banner

Bij patiënten die een borstliftoperatie hebben ondergaan, is er een ‘omgekeerd T’-vormig litteken als gevolg van het verwijderde overtollige huid. Dit litteken verandert binnen een jaar in huidskleur. Na een borstliftoperatie moeten patiënten gedurende ongeveer 1 maand een speciale bh gebruiken.

meme-dikleştirme-banner

Bij alle toepassingen van borstchirurgie moeten de familiegeschiedenis van de patiënt en eerdere beeldvormende onderzoeken van de patiënt worden onderzocht in termen van borstaandoeningen De gemiddelde rustperiode na een borstlift is ongeveer 1 week.

Het wordt aanbevolen dat de patiënt zware lichamelijke activiteiten vermijdt gedurende 1 maand, maar de patiënt kan zijn sociale leven voortzetten Het is belangrijk dat de patiënt de arts informeert over roken, vooral vóór een borstlift.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Open chat