4.1 Face Lift

Het verlies van jeugdige gezichtscontouren kan te wijten zijn aan verschillende factoren, waaronder dunner worden van de huid, verlies van gezichtsvet, zwaartekracht, schade door de zon, roken, evenals erfelijkheid en stress.

Andere procedures die kunnen worden uitgevoerd in combinatie met een facelift zijn wenkbrauwlift en ooglidcorrectie om ouder wordende ogen te verjongen. Vetoverdracht of vullers kunnen worden voorgesteld om het verloren vetvolume te vervangen. Huidbehandelingen zoals IPL, dermabrasie, peelings of laser kunnen worden aangeboden om de kwaliteit en textuur van de huid te verbeteren.

Bij een herstellende operatie verandert een facelift uw fundamentele uiterlijk niet en kan het verouderingsproces niet stoppen.

yüz-germe-banner

Een facelift kan alleen operatief worden uitgevoerd; Minimaal invasieve verjongingsbehandelingen kunnen niet dezelfde resultaten bereiken, maar kunnen het moment waarop een facelift passend wordt, helpen vertragen en de resultaten van een operatie aanvullen.

Sommige minimaal invasieve behandelingen, zoals stamcel-facelifts, zijn van onbewezen voordeel.

Facelift-chirurgie is een zeer individuele ingreep. Je zou het voor jezelf moeten doen, niet om de verlangens van iemand anders te vervullen of om te proberen bij een ideaalbeeld te passen.

yüz-germe-banner-2

Over het algemeen zijn goede kandidaten voor een facelift:

  • Gezonde personen die geen medische aandoeningen hebben die de genezing belemmeren;
  • Niet-rokers;
  • Individuen met een positieve kijk en realistische verwachtingen.
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Open chat